Esiintyjille

FAQ Esiintyjille

Missä klubi sijaitsee ja miten sinne kannattaa ajaa?

Tampereen keskustorilla. Sisäänkäynti Tampereen Teatterin pääoven oikealla puolella.

Roudauksen ajaksi voi yleensä ajaa autolla ravintolan oven eteen. Pysäköinnistä kannattaa kysyä ravintolan henkilökunnalta. Usein esiintyjät voivat pysäköidä Tampereen Teatterin henkilökunnan pysäköintialueelle, mutta tämä saattaa vaihdella päiväkohtaisesti. Lähistöllä on myös Frenckellin maksullinen pysäköintialue.

Mikä on keikkapäivän aikataulu?

Normaalisti venue (Kulttuuriravintola Kivi) avautuu klo 16.00 jolloin pääsee roudaamaan. Ääniteknikko on yleensä paikalla klo 17.00 eteenpäin. Soundcheckin voi tehdä klo 17.00-18.30 välisenä aikana. Lipunmyynti ovelta alkaa klo 18.30 ja showtime on 19.30 ellei toisin ole sovittu. Ravintolassa tulee valomerkki klo 21.30 johon mennessä konsertti päättyy.

Onko paikalla äänentoistoa ja/tai backlinea?

Äänentoisto ja ääniteknikko tulevat talon puolesta. Soittimia ei ole paikan päällä lukuun ottamatta akustista pystypianoa.

Mikäli haluat käyttää talon pianoa, muista pyytää viritys hyvissä ajoin!

Saavatko esiintyjät ruokaa ja juomaa?

Ravintola tarjoaa esiintyjille ruoka-annoksen sekä yhden juoman.

Tarjoaako klubi majoituksen?

Emme valitettavasti pysty tarjoamaan majoitusta. Keikka tosin loppuu 21.30 mennessä, joten (ellei esiintyjä tule esim. kaukaa pohjoisesta) takaisin kotiin Helsinkiin, Turkuun, Jyväskylään tai muihin Etelä-Suomen suurimpiin kaupunkeihin ehtii ennen puolta yötä. Eclipse -klubi pyrkii kuitenkin mahdollisuuksien mukaan auttamaan majoitusjärjestelyissä, jos niille on tarvetta