Kevään päätöskonsertti 14.5.

Kevään päätöskonsertti 14.5.

Eclipse Jazz Clubin kevään päätöskonsertti on kahden esiintyjän ilta. Nosteessa oleva nuorten muusikoiden folk-proge-kollektiivi VIMMA sekä kitaristi Petri Kautto (mm. Trio Toffa, Reporters) tarjoilevat juurevan konserttikokonaisuuden, joka on tarkoitettu niin maailmanmusiikin, progen kuin jazzinkin ystäville.

Kitaristi-lauluntekijä Petri Kautto avaa konsertin klo 19.30 sooloesityksellään. Kauton kolmas soololevy “Country & Northern” yhdistelee country-musiikkia pohjolan folk-lauluntekijäperinteeseen, blues ja jazz-vivahteilla tuettuna. Vuosia Lontoon musiikkiskenessä vaikuttaneen Kauton tyylitaju juurevan musiikin parissa on pettämätön.

Peräti 9-henkinen helsinkiläisorkesteri VIMMA puolestaan yhdistelee maailmanmusiikkia, progea ja big band-soundia kantaaottavaan lyriikkaan. Yhtye kulkee rohkeasti Anssi Tikanmäen ja Juha Kujanpään musiikillisissa jalanjäljissä. Tampereen konsertti on osa neljän konsertin julkaisukiertuetta. Yhtye julkaisi juuri uuden Studio Live EP:n, jonka materiaalia on luvassa Tampereen konsertissa. Vimman ensimmäinen kokopitkä albumi, konseptiteos Kuuleeko kuu? julkaistaan loppuvuodesta 2019.

Kokoonpano:
Eeva Rajakangas – laulu
Pessi Jouste – viulu
Roope Jokinen – viulu
Jaakko Arola – saksofoni
Otto Porkkala – sähkökitara
Kalle Outila – akustinen kitara
Aino Kallio – piano
Ansku Mellanen – basso
Vilho Louhivuori – rummut

Ti 14.5. Kulttuuriravintola Kivi
Klo 19.30 Petri Kautto
Klo 20.15 VIMMA
Liput: 15€

Ennakkolippujen varaus: https://eclipsejazzclub.bandcamp.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.